Tradició i qualitat

La nostra història

60 anys d'experiència

Som una empresa familiar amb més de 60 anys d’experiència, i poc a poc ens hem situat com una referent de qualitat i bon servei de la zona. Des dels nostres inicis prioritzem la qualitat dels nostres productes, busquem la millor matèria prima, controlem el sacrifici i disposem de sala de d’especejament pròpia amb personal especialitzat per tal de poder oferir als nostres clients el producte segons la seves necessitats.

Oferim un ampli ventall de productes, vedella, porc, xai, cabrit, poltre, aus i conill i sala específica per fer elaboració pròpia.

GARANTIA

El nostre compromís amb la qualitat queda patent amb la concessió del certificat ISO9001:2015 , que acredita l’excel·lència dels nostres productes i la qualitat del servei que ofereix Costa Angelet.

PERSONAL

El nostre personal especialitzat es troba en constant evolució i millora, seguint cursos permanents de formació continuada, com a millor política per garantir sempre la màxima qualitat.

SERVEI

El nostre servei de repartiment diari subministra carn a botigues, restaurants, hotels i col·lectivitats amb la màxima rapidesa i seguretat. Cada comanda que servim te la garantía que només pot donar la dedicació diària a la qualitat.